Climber Worldwide

Onze cases

Geen dag is hetzelfde bij Climber. En daar houden we van! Sinds onze start in 2007 hielpen we met plezier ruim 300 bedrijven in uiteenlopende branches. Ons team bestaat uit een mix van bouwkundigen, economen en systeemwetenschappers. En het mooie is: het zijn allemaal Qlik specialisten. In de loop der jaren bouwden ze voor diverse bedrijfsvraagstukken meer dan 400 oplossingen in QlikView en Qlik Sense. Hier vind je een selectie van de projecten waar we aan hebben gewerkt.

Lees meer over hoe we waarde toevoegen aan de business van onze klanten.

BLYCO

In een halve dag liet Climber met Qlik zien hoe zij gecompliceerde data vertaalden naar rapporten waar wij direct waardevolle inzichten uit konden halen. Dat maakte voor ons de instapdrempel lager om de samenwerking aan te gaan.

»We hebben meer grip op onze organisatie omdat we precies weten wat waar gebeurt. Dankzij Qlik zetten we commerciële aandacht gericht in op basis van cijfers. Dat rendeert.« //ARNO FABELS, Managing Director Blyco Textile Group BV

>> Bekijk onze case

NOC*NSF

Het is de huidige ambitie van NOC*NSF om Nederland in de top 10 van topsportlanden in de wereld te brengen en de sportparticipatie in elke stad, dorp en wijk in Nederland met tien procent te verhogen.

»QlikView en KISS stellen ons in staat om onze doelstelling, het verhogen van de sportparticipatie naar 75%, te realiseren door acties te ontwikkelen op basis van feitelijke gegevens, trends en analyses.« // ERIK LENSELINK – Manager Sportontwikkeling, NOC*NSF over het resultaat

>> Bekijk onze case

Onze klanten

VERTEL HOE WIJ KUNNEN HELPEN

Haal jij alles uit je data? Als je informatiebronnen mixt, integreert én vertaalt naar datavisualisatie kun je sturen op de prestatie van je organisatie. Climber is in dat geval je partner in business en staat voor je klaar om te helpen. Neem gerust contact op.

BI-Consultant
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 486 307 65

Nick Rondeel

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 817 898 97

Stef Comello