Climber Worldwide

Tools voor een echt gepersonaliseerde oplossing

Om ervoor te zorgen dat wij je voorzien van een echt persoonlijke BI-oplossing, werken we met een aantal partners. Wij ontwikkelen een BI-oplossing die je zakelijke doelstellingen ondersteunt, die makkelijk te gebruiken is en uit te breiden op het onderwerp. Je behoefte aan controle, multi-level analyse en rapportage bepalen welke producten worden gebruikt in jouw BI-oplossing.

QLIK

Analytics platform waarmee u visualisaties, dashboards en rapporten kan creëren met als doel het implementeren van intelligente zakelijke beslissingen.

TimeXtender

Database platform dat gebruikers in staat stelt via automatisering van procedures en zonder de tussenkomst van scripting, uw gegevens inzichtelijk te maken.

IN4BI

Governance en implementatie platform voor gebruik met Qlik en / of Business Objects, de vereenvoudiging van het ontwikkelingsproces en het toevoegen van controle rond de BI-oplossing.

BizView

BizView voegt functionaliteit toe aan je BI-tools die het mogelijk maakt budgettering, analyses en KPI controle te verzamelen in een enkele oplossing.