Climber Worldwide

Bij Climber ben jij in the lead

Diversiteit is het sleutelwoord bij Climber als het gaat om branches en bedrijven. Business waarde creëren voor onze klanten staat centraal in alles wat we doen. Dat betekent dat je BI-projecten ontwikkelt en implementeert in samenwerking met collega’s én de klant. Het draait om het inzichtelijk maken van de juiste stuurinformatie om de volgende stap te zetten. Je werkt doorgaans bij de klant op locatie. Jij bent in the lead om de klant te begeleiden tijdens zijn BI-reis op weg naar een datagedreven organisatie. Ofwel, de klant in staat stellen om het juiste besluit te nemen, op het juiste moment op basis van kristalheldere feiten.

Vooruitkijken als rode draad voor persoonlijke en professionele groei

Oprichters Jan Sipek en Michael Nordstrom zagen bij de oprichting van Climber in 2007 al dat data en technologie het bedrijfsleven en de samenleving onomkeerbaar zouden veranderen, vergelijkbaar met de industriële revolutie in de 18e eeuw.

Ontwikkeling is een rode draad binnen Climber. We streven voortdurend naar een cultuur waarin mensen groeien door te leren. Je loopbaan verder brengen, op proactieve wijze. Ofwel, ruimte om je kennis en vaardigheden te verdiepen. Daarnaast krijg je bij Climber de kans om je horizon te verbreden, zowel als professional en als mens.

Hengelo als thuisbasis

Als BI-consultant ben je veel op pad. De business is immers buiten, dáár gebeurt het. Tevens ben je regelmatig op ons kantoor in Hengelo. We komen samen voor vergaderingen, brainstorms en trainingen. Successen laten we niet ongemerkt voorbijgaan, die vieren we met ons team.

Een jaarlijks hoogtepunt is de Climber Company Meeting. Alle medewerkers uit alle landen ontmoeten elkaar tijdens een vierdaagse conferentie in Europa. Daarnaast bieden onze partners wereldwijd interessante congressen en seminars, die je tevens kunt bezoeken. Bijvoorbeeld het jaarlijkse congres ‘Qonnections’ van Qlik in de Verenigde Staten. Over de grens weten Climber consultants elkaar te vinden om kennis en expertise te delen. Heb je internationale ambities? Climber biedt volop mogelijkheden om in het buitenland aan de slag te gaan.

Kom jij ons team versterken?

Climber is gevestigd op het in Hengelo. Met open vizier kijken we naar BI-oplossingen. Met diezelfde blik kijken we naar nieuwe collega’s. Ben jij analytisch, nieuwsgierig, nuchter en een leuk mens?  Ben je communicatief vaardig en in staat om businessvragen te vertalen naar BI-oplossingen in dialoog met IT? Dan willen wij je graag ontmoeten! Neem contact op met Jan Sipek om de mogelijkheden te bespreken. Wil je direct open solliciteren? Mail dan naar Stef Comello en motiveer waarom jij onze nieuwe collega wordt, voorzien van je cv.

BI-Consultant
stef.comello@climber.nl
+31 6 817 898 97

Stef Comello

Managing Director
jan.sipek@climber.eu
+46 70 911 91 09

Jan Sipek