Climber Worldwide

Meer dan een baan

Wil jij jezelf ontwikkelen, dan ben je bij Climber aan het juiste adres. Wij houden ervan om elkaar en klanten uit te dagen. Daarbij maken we net die paar extra meters om complexe vraagstukken op te lossen. We duiken graag in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en zoeken de rand op van de software waar we mee werken. Vol passie en ambitie gaan we samen aan de slag met projecten voor toonaangevende bedrijven en merken. Plezier op de werkvloer mag niet vergeten worden. We houden van een grapje (of twee), verbeteren elkaars highscore tijdens een potje Trackmania, slaan elkaar van het veld tijdens tafeltennis en sluiten onze werkweek af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Climber NL About us Career

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Als één van de grootste Europese Qlik partners kent Climber oneindige mogelijkheden. Onze flexibele werkomgeving creëert de ideale situatie om werk en privé  te combineren. Als hecht team zijn we zowel tijdens als na werktijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daar waar we ons overdag buigen over het transformeren van bedrijven naar succesvolle data gedreven ondernemingen, stappen we ‘s avonds in een kart voor een potje racen of schuiven we aan bij een gezellig teamdiner.

Naast locale teamactiviteiten ontvangen we onze collega’s van andere Europese vestigingen tijdens onze drie-maandelijkse trainingssessies. Eén van onze hoogtepunten is de jaarlijkse Company Meeting. Lees verder om meer te ontdekken over ons jaarlijks Climber evenement.

WAAR GA IK MEE AAN DE SLAG?

Binnen Climber zetten we onze expertise breed in. We werken samen aan leuke en uitdagende projecten. Dit doen we voor verschillende branches, functies en klanten. Onze data-driven bedrijfsvoering maakt betere business mogelijk, ongeacht de situatie. Ook pakken we graag innovatietrajecten op om zo explorerend mogelijk te kunnen werken. Als teamlid binnen het Nederlandse Climber team begeleid je klanten gedurende hun Business Intelligence reis, heb je rechtstreeks contact met gebruikers en help je diverse klanten bij de implementatie van Business Intelligence binnen hun bedrijf.

Company Meeting

Met vier vestigingen verspreid door Europa is het soms lastig om als medewerkers van elkaar op de hoogte te blijven. Daarom organiseren we elk jaar een Company Meeting, een jaarlijks event waar alle Climber medewerkers ergens in Europa samenkomen voor een gezamenlijke kick-off. Tijdens het event delen we kennis, organiseren we inspiratiesessies en spenderen we tijd aan het trainen van onze vaardigheden.

Natuurlijk mogen de uitdagende teambuildingactiviteiten als zeilen, raften, ziplinen en klimmen niet ontbreken. Aan het einde van onze “teamvakantie” is iedereen weer fris, up-to-date en helemaal klaar voor een nieuw jaar vol Business Intelligence.

Divider

VOLG @MYCLIMBER OP INSTAGRAM

Tuesday lunch at the Sthlm office! No one’s interested in getting their photo taken cause everyone’s digging in to their yummylicious burgers 🍔 from @philsburger 😋😋😋

#officelunch #lifeatclimber #team #burgersunite
James Sharp and the UK team met up for their Q1 meeting - a day full of workshops and insightful presentations, followed by a gorgeous Indian dinner at Warbrook House, a Grade 1 listed Country Estate in Hook, Eversley.

On pic: James Sharp, Alex Booth, Mark James, Kat Webster, Gareth Wilson, Roger Gray, Tom Cotterill, Tony Hollywood, Murray Wood, Gaurav Babbar, Yogini Pandya

#lifeatclimber #makingplans #businessintelligence #team
Curious about the trends that will influence the future of financial planning? Check out the 2024 edition of Planacy's report: The State of Corporate Financial Planning. Link in bio.

#Planacy #Budget #Planning #trends
Wishing a very hoppy Easter to you and yours from all at Climber 🐰 🐥 🐣 

#happyeaster #businessintelligence #data
At Climber we climb - 🛗 Elevators out of order call for surprise leg day! Well done all Climbers and thanks @vasakronanab for the mandatory morning workout today! 😅🤩💜

#lifeatclimber #legday #officeonfloor13

WIJ STIMULEREN JOUW ONTWIKKELING

We vinden het belangrijk jou de mogelijkheid bieden om te groeien. We willen je inspireren en helpen jezelf verder te ontwikkelen. We werken daarom continu aan een werkomgeving waarin ontwikkeling en training een prioriteit is. Daarom bieden wij:

TRAINING
• Een dag-training samen met andere nieuwe medewerkers.
• Driemaandelijkse trainingsdagen.

COACHING
• Jouw eigen Climber mentor.
• Een persoonlijk ontwikkelingsplan.
• Inspiratiesessies tijdens de Company Meeting.

Climber NL Team
Divider

Ontmoet je nieuwe collega’s

Onze medewerkers zijn het belangrijkste binnen Climber. Samen leiden jullie de ontwikkeling en uitvoering van Business Intelligence. We willen alleen maar de best mogelijke – op maat gemaakte – oplossingen leveren. Daarom besteden we veel tijd aan het vinden, werven en trainen van de juiste mensen.

We werken in Nederland momenteel met ambitieuze Business Intelligence Consultants. Samen beschikken zij over een diversiteit aan ervaringen, achtergronden en opleidingen. Deze mix van mensen draagt bij aan onderlinge kennisdeling en (persoonlijke) groei. Persoonlijke en professionele  groei staat ook bij onze medewerkers voorop. Dit, samen met de persoonlijke drive en technische expertise, zorgt ervoor dat we de onze opdrachtgevers de beste oplossingen kunnen bieden.

DENNY LAYIK – BI CONSULTANT

Wat is jouw belangrijkste motivatiereden?

Door mijn passie voor data- en het helpen van mensen, zorgen we er samen voor dat bedrijven meer en beter grip hebben op hun bedrijfsprocessen. Hierdoor kunnen er doorgronde en duurzamere keuzes worden gemaakt. Ik vind het uitdagend om vanuit een vraagstuk meer inzichten te creëren en mee bij te kunnen dragen aan besluitvorming. Want wat is nou mooier dan te kunnen bijdragen aan de successen van een bedrijf?

Waarom ben je bij Climber gaan werken?

Ik hecht veel waarde aan de vrijheid om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen binnen een bedrijf, Climber gaf mij direct een betrouwbaar gevoel. De diversiteit in het werk en het type klanten in combinatie met de sfeer binnen het team, zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga!

Climber NL Denny Layik
Climber NL Quote Nick Rondeel
Divider

Maak deel uit van onze reis

Ons aanbod bevat alle facetten om onze visie – Creative Intelligent Business – te realiseren. Met strategie, ontwikkeling, infrastructuur en support transformeren we bedrijven naar data-driven organisaties om klanten te helpen hun volledige potentie te benutten. Als medewerker van ons kantoor in Hengelo (OV) maak je deel uit van een toegewijd team dat zorgvuldig samen met klanten werkt aan een zo optimaal mogelijke wijze van besluitvorming.

 

EUROPESE SPELER MET INTERNATIONALE AMBITIES

Sinds de oprichting in 2007 ontwikkelt Climber gebruiksvriendelijke Business Intelligence oplossingen in QlikView en Qlik Sense. Met meer dan negentig medewerkers zijn we nu verdeeld over vier kantoren in Hengelo, Stockholm, Malmö en Helsinki. Dit maakt ons een toonaangevende Qlik partner in Europa. Til jij ons met jouw expertise naar het volgende niveau?

Climber countries

Ook een Climber worden? Neem contact met ons op!

Nick Rondeel

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 48 63 07 65

Stef Comello

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 81 78 98 97