Climber Worldwide

Ontwerp en ontwikkeling van BI-oplossingen

We ontwerpen en ontwikkelen nieuwe BI-oplossingen waarbij nieuwsgierigheid en creativiteit centraal staan. We starten een project altijd met een interactieve workshop gericht op het begrijpen van de business. Denk aan stuurvariabelen van de organisatie, inzicht in gebruikers en beschikbaarheid van data. Als genoemde onderwerpen helder zijn, werken we op een ‘agile’ manier via de scrum methodologie (lees: in korte sprints) naar het vastgestelde einddoel.

Wat we doen:

  • Projectmanagement;
  • Integratie en consolidatie van gegevensbronnen;
  • Data modelering en ETL;
  • Userinterface design.

Zo werkt ons ontwikkelproces

We ontwikkelen onze oplossingen volgens ons eigen ETL (Extract, Transform, Load) framework. Dit zorgt voor effectieve integratie tussen gebruikers, verschillende databronnen en systemen. Ons framework is een resultaat van jarenlange ervaring in de BI-markt. Het stelt ons in staat om snel een vitale BI-oplossing te implementeren. Elke Climber consultant werkt volgens dit framework, zodat er onderling snel geschakeld kan worden voor maximale wendbaarheid én uniformiteit in werkwijze.  Testen en verificatie van de BI-oplossing in de organisatie is een voorwaarde voor succesvolle ingebruikname. Nauwkeurige vastlegging van het ontwikkelproces geeft exact inzicht in de wijze waarop de BI-oplossing is gebouwd.

Tijd om de volgende stap te zetten?

Langdurige BI waardecreatie vereist voortdurende ontwikkeling en aanpassing om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Worden de vragen van de gebruiker beantwoord? Kan het ontwerp worden verbeterd? Zijn nieuwe databronnen beschikbaar? Zijn er functies die ontbreken? Zijn er nieuwe gebruikers met nieuwe behoeften? Bestaande toepassingen kunnen wij verder ontwikkelen, zodat je de waarde van je oplossing kunt maximaliseren. Door inzicht in de markt te krijgen kun je duidelijkheid krijgen rond je eigen prestaties. Of het nu gaat om specifieke functies of grote veranderingen, wij kunnen je helpen om je huidige BI-oplossing te verbeteren.

Stef Comello

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 81 78 98 97

Jan Sipek

CEO & Founder
jan.sipek@climber.eu
+46 70 911 91 09