Climber Worldwide

Architectuur voor een snelle en veilige BI-omgeving

Een BI-oplossing moet betrouwbaar zijn en goed werken in de bestaande IT-omgeving van de organisatie. Daarom heeft Climber een gespecialiseerd team dat uitsluitend werkt aan verbetering van de BI-infrastructuur; ofwel onze ‘Climber Expert Services’. De afgelopen 20 jaar heeft ons team unieke inzichten vergaard om BI-infrastructuren maximaal te laten renderen. Climber Expert Services werkt nauw samen met onze partners. Zo is Climber altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We helpen met:

  • Architectuuradvies en hardware;
  • Installaties, Upgrades en Migraties;
  • Testen en monitoren van BI-omgevingen.

 

Hoe werkt het?

Als we samen een project starten, maken we een blauwdruk van de BI-omgeving en analyseren we het huidige IT-landschap. Strategische vragen passeren de revue in één of meerdere workshops en we gaan direct praktisch aan de slag. Hoeveel mensen gaan de BI-oplossing gebruiken bijvoorbeeld? Na deze inventarisatiefase specificeren we hardware requirements en helpen we de omgeving up en running te krijgen. Zo weten we zeker dat de infrastructuur in orde is en de omgeving genoeg performance heeft om de BI-oplossing stabiel te laten draaien. In belang van een duurzame omgeving gericht op lange termijn, biedt Climber eveneens beheer, hosting, monitoring en troubleshooting aan.

Technische analyses en kwaliteitscontroles

Is de huidige BI-omgeving traag? Crashen servers regelmatig? Problemen die vaak hun oorzaak vinden in onjuiste configuratie van software of applicaties die onvoldoende ontwikkeld zijn. We kunnen een review doen van de huidige omgeving waarbij performance en security een belangrijke rol spelen. Samen met de afdeling IT kunnen we stap voor stap configuratie, systemen en BI-omgeving nalopen. Resultaat? Aanbevelingen waarmee de afdeling IT direct zelf aan de slag kan waarbij wij al dan niet ondersteunen.

Neem contact op!

David Edvardsson

Architectuur Expert
david.edvardsson@climber.se
+46 73 964 75 22

Johan Levander

Head of Expert Services
johan.levander@climber.eu
+46 70 952 91 60