Climber Worldwide

Combineer budgettering, planning en financiële follow-up met Bizview

Een exacte planning is gebaseerd op een zorgvuldige monitoring. Door de integratie van Bizview met je BI-oplossing in QlikView of Qlik Sense kun je dit voor elkaar krijgen. Bizview is een hulpmiddel voor budgettering en forecasting om de samenwerking in het planningsproces te vergemakkelijken. Verschillende mensen in de organisatie kunnen in parallel werken in de webgebaseerde interface.

Maak aangepaste data entry forms

Bizview voegt input functionaliteit toe aan je BI-tool en maakt het mogelijk om bugettering, analyses en KPI follow-ups samen te voegen in een enkele oplossing. Je kunt aangepaste data entry forms creëren die op dezelfde manier werken als formules en functies in Excel. De tool ondersteund een werkroutine met de mogelijkheid om een goedkeuring toe te voegen in meerdere stappen, waardoor samenwerking makkelijker wordt en je in staat bent om te controle over je data te behouden.

Analyseer en plan op hetzelfde moment

Wanneer je Bizview combineert met je BI-tools, kunt je eenvoudig terugkijken bij het maken van de planning. Je kunt schakelen tussen je huidige form en Qlik om je ontwikkeling in chronologische volgorde te bekijken. Ook kun je gemakkelijk de cijfers van vorig jaar bekijken en downloaden zodat je deze gemakkelijk kunt visualiseren in grafieken zodat je deze kunt toevoegen in je begrotingsdashboard. De integratie is naadloos en is ontworpen om een uitgebreide werkende routine te ondersteunen.

Over Bizview

Bizview wordt geleverd door insightsoftware, een partner van Climber sinds 2015. Het is een Noors bedrijf dat is opgericht in 2001 en is vertegenwoordigd in heel Europa via partners. Vandaag de dag zijn er meer dan 1 000 organisaties die Bizview, inclusief onze gezamenlijke klanten zoals Lecot Raedschelders. Dit maakt Bizview, een van de toonaangevende leveranciers in Noord-Europa van de budgettering systemen.

Demo, offerte of meer informatie nodig?

Neem contact met ons op wanneer je meer wil weten over Bizview. Graag willen wij je laten zien hoe de tool werkt in combinatie met je Qlik oplossing.

Nick Rondeel

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 48 63 07 65

Stef Comello

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 81 78 98 97