Climber Worldwide
Climber Retail Webinar met Jeremy Sim van Qlik

QLIK WEBINAR:
Succesvol inspelen op de snel ontwikkelende retailmarkt met de nieuwe generatie data-analytics

Wist je dat er in 2017 in de Verenigde Staten meer dan 8.000 fysieke winkels van merkketens zijn gesloten? In hetzelfde jaar waren dat er in de Verenigd Koninkrijk meer dan 2.000. We verwachten dat in 2020 het verkoopaandeel van de mobiele telefoon gaat stijgen naar 45% van de totale digitale verkoop!

Kortom, de retailmarkt ondergaat een enorme transformatie waarin consumenten toegang hebben tot een ongelimiteerde hoeveelheid producten en diensten, en in vele opzichten beter geïnformeerd en mondiger zijn dan ooit.

Hoe kun je op de juiste manier inspelen op deze snel ontwikkelende markt en wisselende consumentenvraag?

In deze on demand webinar geeft Jeremy Sim, Global Director of Industry solutions – Retail van Qlik hierop uitgebreid antwoord in een 45 minuten durende Engelstalige webinar. Met drie grote retail trends als voorbeeld licht hij toe hoe data-analytics een waardevol hulpmiddel kan zijn om deze uitdagingen aan te gaan.

We laten je zien hoe:

  • de kracht van visualisaties en Qlik’s associatieve model toegepast kunnen worden om het (koop) gedrag van jouw klanten beter te begrijpen;
  • je kosten kunt besparen met een flexibelere supply chain, middels het combineren van eigen data met dat van leveranciers en klanten;
  • je winkelmedewerkers in staat stelt om Business Intelligence te gebruiken op de winkelvloer om verkooptrends te ontdekken, of om effectieve inkoop en voorraad beslissingen te nemen;
  • andere leidende retailers met deze trends omgaan, hoe zij nieuwe technologieën gebruiken om het kennisniveau omtrent data te verhogen bij medewerkers en bedrijfsresultaten te verbeteren.

 

We sluiten af met een uitgebreide Q&A, waarbij er de mogelijkheid is om live vragen te stellen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ONS.

Marketing Manager
carolina.mistander@climber.eu
+46 72 352 35 09

Carolina Mistander

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 486 307 65

Nick Rondeel

Schrijf je hier in!

Nieuws

Verbeter de Data Literacy van jouw organisatie met Natural Language Processing van Qlik

Verbeter de Data Literacy van jouw organisatie met Natural Language Processing van Qlik

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Business Intelligence. BI-tools zoals Qlik Sense maken het steeds eenvoudiger om inzichten te genereren die de basis vormen voor gegronde beslissingen. Hoewel de tools voor steeds meer mensen beschikbaar worden, blijkt dat niet alle gebruikers beschikken over de capaciteiten om data te lezen, te begrijpen en te beargumenteren.

>> LEES MEER
Retail Webinar met Jeremy Sim van Qlik

Retail Webinar met Jeremy Sim van Qlik

Schrijf je in voor onze 45 minuten durende webinar met Jeremy Sim, Global Director Industry Solutions – Retail, over hoe inspeelt op de veranderende vraag van de consument.

>> Schrijf je hier in!
Register for The Qlik Data Revolution Tour 2019!

Register for The Qlik Data Revolution Tour 2019!

Accelerate time to deeper insights in your data! Join us and Qlik on October 29th in Amsterdam. We’ll be on stage with our customer Zegro sharing their journey on how they increased their business value with the help of self-service BI using Qlik Sense and Vizlib extensions.

>> Register now