Climber Worldwide
Climber Retail Webinar met Jeremy Sim van Qlik

QLIK WEBINAR:
Succesvol inspelen op de snel ontwikkelende retailmarkt met de nieuwe generatie data-analytics

Wist je dat er in 2017 in de Verenigde Staten meer dan 8.000 fysieke winkels van merkketens zijn gesloten? In hetzelfde jaar waren dat er in de Verenigd Koninkrijk meer dan 2.000. We verwachten dat in 2020 het verkoopaandeel van de mobiele telefoon gaat stijgen naar 45% van de totale digitale verkoop!

Kortom, de retailmarkt ondergaat een enorme transformatie waarin consumenten toegang hebben tot een ongelimiteerde hoeveelheid producten en diensten, en in vele opzichten beter geïnformeerd en mondiger zijn dan ooit.

Hoe kun je op de juiste manier inspelen op deze snel ontwikkelende markt en wisselende consumentenvraag?

In deze on demand webinar geeft Jeremy Sim, Global Director of Industry solutions – Retail van Qlik hierop uitgebreid antwoord in een 45 minuten durende Engelstalige webinar. Met drie grote retail trends als voorbeeld licht hij toe hoe data-analytics een waardevol hulpmiddel kan zijn om deze uitdagingen aan te gaan.

We laten je zien hoe:

  • de kracht van visualisaties en Qlik’s associatieve model toegepast kunnen worden om het (koop) gedrag van jouw klanten beter te begrijpen;
  • je kosten kunt besparen met een flexibelere supply chain, middels het combineren van eigen data met dat van leveranciers en klanten;
  • je winkelmedewerkers in staat stelt om Business Intelligence te gebruiken op de winkelvloer om verkooptrends te ontdekken, of om effectieve inkoop en voorraad beslissingen te nemen;
  • andere leidende retailers met deze trends omgaan, hoe zij nieuwe technologieën gebruiken om het kennisniveau omtrent data te verhogen bij medewerkers en bedrijfsresultaten te verbeteren.

 

We sluiten af met een uitgebreide Q&A, waarbij er de mogelijkheid is om live vragen te stellen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ONS.

Carolina Mistander

Marketing Manager
carolina.mistander@climber.eu
+46 72 352 35 09

Nick Rondeel

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 486 307 65

Schrijf je hier in!

Nieuws

Dagattracties: Business Intelligence bij Nederlands wildste dierenpark
Blog

Dagattracties: Business Intelligence bij Nederlands wildste dierenpark

In de dagattractie branche is Business Intelligence belangrijker dan ooit. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is in 2019 begonnen met datagedreven werken en daar maken zij in deze onzekere tijd goed gebruik van. Lees in onze blog meer over de kansen van Business Intelligence in deze branche en de samenwerking tussen Wildlands en Climber.

>> LEES MEER
Webinar: 5 keys to framing a competitive data strategy
Event

Webinar: 5 keys to framing a competitive data strategy

Sign up for our 30 min webinar, learn what to keep in mind when defining your data strategy and how to sidestep the pitfalls!

>> Register here!
Webinar: Sharpen up your Financial Planning with Forecasting in Qlik
Event

Webinar: Sharpen up your Financial Planning with Forecasting in Qlik

Sign up for our 30 min webinar June 4th on how to use Qlik in the forecasting process to sharpen the financial planning and keep control of your business performance.

>> Sign up here!