Climber Worldwide

Intuïtieve data discovery oplossingen

Iedereen heeft verschillende eisen, zakelijk gebruikers willen de mogelijkheid hebben om snel visualisaties te creëren en gegevens te analyseren, zonder hier op te moeten wachten en het IT-team wil graag controle uitoefenen op de gegevens om voor een begeleidende ervaring voor haar gebruikers.

Qlik is een leider in het leveren van data discovery intuïtieve oplossingen voor self service data visualisatie en begeleide analyses, wat betekent dat alle gebieden van het bedrijf er gebruik van kunnen maken. Met Qlik Sense kunnen IT en technische business analisten krachtige geleide visualisatie bouwen van de gegevens en met de ontdekking apps stel je de gebruikers in staat tot interactieve modellen van de gegevens. QlikView en Qlik Sense apps kunnen dezelfde onderliggende datamodellen gebruiken en veel van de technische vaardigheden binnen uw organisatie zijn van toepassing op beide oplossingen.

Snel antwoord op je vragen
met Qlik Sense

Qlik Sense is een responsieve, web-based BI-tool die gebruikers in je organisatie in staat stelt om flexibele, interactieve data visualisaties te maken. Ontworpen om gebruikers snel antwoord te geven op hun vragen, verzamelt Qlik Sense gegevens uit meerder bronnen, zowel intern als extern, om een compleet beeld te vormen over een specifiek gebied in je organisatie. Qlik Sense is gebaseerd op een associatieve in-memory technologie ontwikkeld voor meerdere gebruikers.

Qlik Sense - Snel antwoord op je vragenmet qlik sense

Data analyse met QlikView

Data ophalen en analyseren aan de hand van statische rapporten is een realiteit voor veel bedrijven tegenwoordig. Het is niet alleen tijdrovend om deze rapporten aan te passen, maar het is ook moeilijk om deze te analyseren. QlikView is een flexibele BI-tool voor data-analyse en rapportage die gegevens verzameld en visualiseert uit verschillende bronnen en informatiesystemen. Je kunt verschillende statistieken bijhouden, zie trends en prestatie weergegeven in tijd, onderzoek de oorzaken om zo beslissingen te nemen om dit te verbeteren.

Climber Qlikview Dashboard

MAATWERK RAPPORTAGES
MET QLIK NPRINTING

Hoe ziet je omzet eruit in vergelijking met de begroting? Wat is het meest verkochte product? Wat waren de totale ziekteverlofdagen deze maand? Hoe heeft dat invloed om de salarissen? Met Qlik NPrinting kun je gemakkelijk aangepaste rapporten maken door middel van de drag-and-drop functie. Deze rapporten kunnen gemakkelijk worden verspreid via e-mail, intranet of andere kanalen, naar een of meerdere gebruikers binnen je organisatie. Bepaal zelf de timing en frequentie van het verspreiden van deze rapporten en pas het formaat van het rapport gemakkelijk aan naar PDF, HTML, Word, Excel of Powerpoint.

Climber Qlik NPrinting

Demo of meer informatie?

Wil je meer weten over Qlik en hoe dit je kan helpen binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met het verbeteren van je organisatie.

Stef Comello

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 81 78 98 97

Jan Sipek

CEO & Founder
jan.sipek@climber.nl
+46 70 911 91 09