Climber Worldwide

Business Intelligence Training

Door jou en je collega’s wordt een BI-oplossing meer dan alleen een tool. Data wordt informatie en informatie wordt omgezet in inzichten. Ervoor zorgen dat gebruikers de BI-oplossing op een juiste manier gebruiken – en zo hun werk beter kunnen uitvoeren – is een belangrijk onderdeel van de totale BI-reis. Door training, voorzien van regelmatige vervolgsessies, zorgt Climber ervoor dat vragen uit de organisatie van een juist antwoord worden voorzien. Met input en feedback van gebruikers wordt nieuw gebied ontgonnen om de BI-reis te verbeteren. Want, achter elke vraag schuilt een nieuwe vraag.

Wij helpen met:

  • Trainen en opleiden;
  • Governance en best practices;
  • Machtigen en licenties;
  • Aanpassen en verder ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Implementatie van een nieuwe BI-oplossing is altijd voorzien van gebruikerstraining. Permanente aandacht voor training versnelt het acceptatieproces én is een succesfactor voor efficiënte inzet door gebruikers. Wij organiseren tevens trainingen voor interne ontwikkelaars, waarin we samen toepassingen bouwen. We ontwikkelen richtlijnen en faciliteren maatwerk trainingsmateriaal.

Lessen leren en vooruitgang boeken

Zodra mensen werken met een BI-oplossing ontluikt een leerervaring en ontstaan verhalen die het vertellen waard zijn in belang van vooruitgang. Tijdens onze intensieve samenwerking zullen we feedback verzamelen voor optimalisatie van de BI-oplossing teneinde dataverzameling én -analyse te vereenvoudigen.

Wordt een BI-oplossing niet gebruikt zoals bedoeld?

Vaak ontstaan problemen na het bouwen van een BI-oplossing. Gebruikers hebben andere prioriteiten of gebrek aan kennis, ervaring en vertrouwen. Onbekend maakt vaak onbemind en mensen zijn gewoontedieren. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Samen doorbreken we die impasse. We ondersteunen bij de beoordeling van zojuist genoemde uitdagingen en we zoeken proactief naar manieren om gebruikersacceptatie te verhogen om de waarde van de BI-oplossing te maximaliseren.

Meer weten? Neem contact op met ons.

Nick Rondeel

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 48 63 07 65

Tim Wensink

BI Consultant
tim.wensink@climber.nl
+31 6 57 49 78 55