Climber Worldwide

Maatwerk rapportages met Qlik NPrinting

Hoe staat je salesteam ervoor als je resultaat afzet tegen target? Wat is het meest verkochte product? Wat waren de totale ziekteverlofdagen deze maand, afgezet tegen een jaar geleden? Met de maatwerkrapportages van Qlik NPrinting kun je eenvoudig rapporten maken én aanpassen via de drag-and-drop functie. Maatwerkrapportages waarin je antwoord geeft op organisatievragen of kwesties adresseert die impact hebben op de business. Je deelt de Qlik NPrinting rapportages eenvoudig via e-mail, intranet of via andere kanalen, naar een of meerdere gebruikers binnen je organisatie. Bepaal zelf de timing en frequentie van rapportverspreidig en wijzig het formaat van het rapport eenvoudig in pdf, HTML, Word, Excel of PowerPoint.

Waarom Qlik NPrinting?

De behoefte aan statische rapporten is er al sinds de oprichting van Business Intelligence geweest. Qlik NPrinting biedt een platform voor gegevensuitwisseling binnen de hele organisatie. Stuur relevante informatie naar gebruikers waarbij verdieping in data mogelijk is. Aggregeer of segmenteer; pak regie en creëer maatwerkrapportages die het verschil maken.

INFORMATIE DELEN ÉN UITDIEPEN MET EEN DRUK OP DE KNOP

Wil je informatie over de hele keten (denk aan winkels) voor één of meer waardeparameters (voorraad, omloopsnelheid, begroting), of wil je een specifiek onderdeel analyseren (één winkel)? Met Qlik NPrinting druk je één keer op de knop en je krijgt stuurinformatie voor inzicht én besluitvorming.

QLIK NPRINTING WANNEER JIJ HET NODIG HEBT

Met de NPrinting on-demand functionaliteit is het mogelijk om rapporten op te stellen gebaseerd op wat de gebruiker nu nodig heeft. De gebruiker vraagt pas een rapport aan wanneer hij het nodig heeft. Qlik NPrinting gaat trouwens nog een stap verder met Newstand. De gebruiker krijgt toegang tot de database en abonneert zich op (verschillende) rapportages. Maatwerk pur sang!

integreer in QlikSense en Qlikview

Deze rapportages integreer je snel en doeltreffend in Qlik Sense en QlikView (alle versies).

DEMO OF MEER INFORMATIE?

Wil je meer weten over Qlik NPrinting en hoe dit je kan helpen binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met het verbeteren van je organisatie.

Nick Rondeel

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 48 63 07 65

Stef Comello

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 81 78 98 97