Climber Worldwide

Qlik updates op een rij

Climber zet de laatste updates van Qlik voor je op een rij! Sinds kort is er meer mogelijk op het gebied van data ontsluiting en presentatie. Verder, met dezelfde hardware kun je nu meer data aan, benieuwd hoe?

Door: NICK RONDEEL

Zoom in tot op de seconde met Qlik Sense 3.1 SR3

Er staat een spiksplinternieuwe update klaar in navolging van de in juni aangekondigde release van Qlik Sense 3.0. Bugs zijn opgelost en ondersteuning van ‘Time-Aware charts’ wordt nu op meerdere grafiektypes toegepast. Met ‘Time-Aware charts’ is het mogelijk om automatisch te zoomen op diverse tijdsschalen. Zo ga je makkelijk van jaar naar maand, van maand naar week én verder: je kunt tot op de seconde inzoomen op je data.

Breng mens, proces en systeem volledig cloudbased samen met Qlik Web Connectors

Met de laatste release van Qlik Web Connectors zijn nieuwe cloudbased bronnen toegevoegd die je kunt integreren in bijvoorbeeld Office 365 SharePoint, Google DoubleClick Amazon S3 en Adobe Omniture. Bekijk hier de volledige lijst met connectoren. Ontdek hoe je mensen, processen en systemen kunt samenbrengen in jouw omgeving.

Jaarlijkse update QlikView 12.1 SR1

De jaarlijkse QlikView update is uit. In versie 12.1 staan optimalisatie en betrouwbaarheid centraal. Zo reageren de dashboards in de browser  tot wel zes keer sneller en is de functionaliteit toegevoegd om servers met verschillende hardware te clusteren. Bekijk hier alle verbeteringen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ONS.

BI-CONSULTANT
BRAM.VAN.ROOIJEN@CLIMBER.NL
+31 68 359 80 03

Bram Van Rooijen

BI-CONSULTANT
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 486 307 65

Nick Rondeel

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Climber now Qlik Elite Partner across Europe

Climber is excited to announce that we are now a Qlik Elite Enterprise Partner on a European level. Working closely with Qlik since our inception in 2005, our new status is yet another strong argument for companies…

Geo Analytics, meer dan een kaartje!

Qlik heeft dit jaar Idevio over genomen, waardoor er een nog betere integratie ontstaat voor Geo Analytics in de Qlik software, maar wat heb je hier nou precies aan?

Creëer je eigen rapporten in Qlik Sense

Je kunt nu aangepaste rapporten aanmaken op basis van de hoofdtabel in Qlik Sense! In deze tutorial introduceren wij deze nieuwe uitbreiding die het mogelijk maakt dat elke gebruiker kan kiezen welke data er wordt toegevoegd in hun report.