Climber Worldwide

Plan een gratis (online) demo van Qlik Sense, QlikView of Qlik NPrinting

Wil je weten hoe de tools van Qlik werken? Een (online) demo is een eenvoudige en tijdbesparende manier om de software voor de eerste keer te bekijken. Afhankelijk van jouw voorkeur komen we langs op locatie voor een demonstratie of plannen we een online demo in waar zowel jij als je collega’s aan kunnen deelnemen.

Met de door jou aangegeven interesses en wensen, stellen we een demo op om je te introduceren aan de voor jouw bedrijf, branche of functie interessante toepassingen van Qlik. Tijdens de demo beantwoorden we al jouw vragen over de tool en duiken we dieper in de functies die je nodig hebt.

Climber is de grootste Qlik partner in Europa. Door de jaren heen hebben we over 2.000 applicaties ontwikkeld voor klanten in diverse industrieën. Hebben we je interesse gewekt? Vul dan het onderstaande formulier in om een (online) demo te plannen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een suggestie voor een datum en tijd.

 

Ik wil een gratis (online) demo van Qlik plannen!

Afhankelijk van jouw voorkeur komen we op locatie voor een demo of zetten we een online demo op in de vorm van een video call. Vul het onderstaande formulier in en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een suggestie voor een datum en tijd.

Gratis online demo

DEMO OF MEER INFORMATIE?

Wil je meer weten over Qlik en hoe dit je kan helpen binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met het verbeteren van je organisatie.

Nick Rondeel

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 48 63 07 65

Stef Comello

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 81 78 98 97