Climber Worldwide

Data warehouse automatisering met TimeXtender

Datawarehouses bestaan al Jaren; de term verwijst naar een bron van gegevens die door verschillende bedrijfssystemen zijn verzameld. Kenmerkend voor deze systemen was dat het vroeger altijd geleid werd door de IT-afdeling binnen de organisatie. Het bedrijf kreeg toegang tot deze data door middel van procedurele queries. Deze benadering maakte het mogelijk dat de IT-afdeling de controle over de data hield en daarbij zelf kon aangeven wie de toegang had tot deze data. Echter maakt dit het erg moeilijk om snel nieuwe bronnen toe te voegen en leent het zich niet tot een self-service oplossing. Dit is waar TimeXtender in het spel komt. Wie moet er toegang krijgen en kan deze gebruiker alle data zien of een deel er van? Met TimeXtender kun je gemakkelijk deze controle implementeren binnen je BI-oplossing.

Snelle en makkelijk toegang en data modellering

The Data Discovery Hub ™ van timeXtender is een uitgebreide end to-end oplossing die de kloof tussen business en IT overbrugt. In tegenstelling tot andere benaderingen, die afhankelijk zijn van verschillende tools zoals scripting, data voorbereidingen en data blending, maakt dit platform gebruik van een one-stop-shopping. De Discovery Hub ™ maakt gebruik van de kracht van automatisering en maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen, modellen te creëren en data te redigeren.

Het opzetten van een datawarehouse (DWH) duurt maanden. Wat als je hetzelfde resultaat kon bereiken maar dan 5 keer sneller? Door middel van automatiseren met behulp van TimeXtender is dit mogelijk. Door gebruik te maken van een drag-and-drop interface wordt het SQL-script in de achtergrond gegenereerd. Het verplaatsen van gegevens tussen verschillen omgevingen is niet langer een complexe taak. Elke stap die wordt gezet binnen TimeXtender wordt gelogd wat een hoog niveau van governance garandeert.

Dit is hoe het werkt:

Wil je meer weten?

Het verminderen van de druk op de IT, het verbeteren van de toegang tot data terwijl de IT het overzicht houdt over de data, klinkt dit als iets waar je meer van wil weten? Door middel van een demo kunnen wij je laten zien wat de waarde van TimeXtender is en hoe het je kan helpen binnen je bedrijf.

BI-Consultant
stef.comello@climber.nl
+31 6 817 898 97

Stef Comello

BI-Consultant
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 486 307 65

Nick Rondeel