Climber Worldwide

Gebruik Artificial Intelligence om voorspellende analyses te creëren met Tangent Works

De toekomst voorspellen kan uw bedrijf transformeren. Het kan u helpen om uw operationele efficiëntie te verbeteren, prijzen nauwkeurig te voorspellen en problemen aan te pakken voor ze zich voordoenDit alles om nog betere data gedreven beslissingen nemen.

Wij zijn zeer enthousiast om partner te zijn van Tangent Works. De Tangent Information Modeller (TIM) is dé software voor het bouwen van voorspellende modellen waarmee u eenvoudig prognoses maakt en bijwerkt. Volledig geïntegreerd met uw vertrouwde Qlik Sense omgeving.

Met TIM hoeft u geen Artificial Intelligence (AI) expert te zijnHet automatiseert uw prognoses en scant naar afwijkingen op basis van tijd gedreven datasets. Op basis van patronen in de input genereert TIM accurate voorspellende modellen en gebruikt deze voor de prognoses. Een continu proces doordat elke verandering van de werkelijke data leidt tot nieuwe modellen en prognoses.

Divider

PROFITEER DIRECT VAN DE VOLLEDIG GEINTEGREERDE FORECASTS IN QLIK SENSE

Maak gebruik van de mogelijkheden van TIM zonder de Qlik Sense omgeving te verlaten. Op de achtergrond wordt er een koppeling gemaakt tussen de Qlik Sense engine en de TIM omgeving via een Server Side Extension. Deze koppeling biedt een naadloze integratie zodat de prognoses direct worden aangepast op de selecties die de gebruiker maakt in Qlik Sense.

TIM is niet enkel gekoppeld met Qlik Sense, via een REST API connectie kan TIM eveneens met vele andere systemen worden gekoppeld.

Er zijn talloze manieren waarop TIM uw activiteiten kan ondersteunen. Zo gebruiken creditcardmaatschappijen en banken het om afwijkingen in de normale patronen te herkennen en daarmee fraude tegen te gaan. Verkooporganisaties gebruiken het bij de lancering van nieuwe producten en tijdens het bepalen van voorraad posities. TIM zal zowel de modellen als vervolgens de voorspellingen opnieuw genereren zodra er nieuwe data binnen komt. Zo blijft de forecast zo accuraat mogelijk en ondersteunt deze optimaal bij beslissingen over productie, voorraad en logistiek.

Is Artificial Intelligence complex en kostbaar om mee te starten? Nee hoor. Het Qlik Sense TIM starter pack bevat alles wat je nodig hebt, licenties voor TIM en handige voorbeelden en concepten. Natuurlijk zijn wij er ook om je te helpen.

Divider

ARTIFICIAL INTELIGENCE INZETTEN ZONDER SPECIALISTISCHE KENNIS OVER DATA SCIENCE

TIM automatiseert het modelbouwproces; er zijn dus geen data wetenschappers nodig! U kunt modellen eenvoudig opnieuw opbouwen of de Instant ML-technologie van TIM het allemaal voor u laten doen. 

U kunt TIM op elke gewenste manier inzetten:

  • Via een cloud service die wordt beheerd door Tangent Works
  • Op uw eigen Microsoft Azure omgeving
  • Op uw eigen IT-infrastructuur
  • Op verschillende IoT-apparaten

TIM kan gebruikt worden via verschillende interfaces:

  • TIM Qlik Sense: Naadloze integratie tussen TIM en Qlik Sense
  • TIM API: Volledige controle over de opbouw van de modellen en gebruikte parameters
  • TIM Studio: Volledige controle middels een gebruikersvriendelijke applicatie
  • TIM Clients: Implementatie direct met een specifieke applicatie of platform

Start met jouw predictive analytics
ga vandaag nog met ons in gesprek!

Als Tangent Works-partner kunnen wij u adviseren over hoe TIM uw bedrijf kan ondersteunen en wat de 
verschillende implementatiemogelijkheden zijn.