Climber Worldwide

SNEL ANTWOORD OP JE VRAGEN
MET QLIK SENSE

Qlik Sense is een responsieve, web-based BI-tool die gebruikers in je organisatie in staat stelt om flexibele, interactieve data visualisaties te maken. Ontworpen om gebruikers snel antwoord te geven op hun vragen. Qlik Sense verzamelt gegevens uit meerder bronnen, zowel intern als extern, om een compleet beeld te vormen over een specifiek gebied in je organisatie. Qlik Sense is gebaseerd op een associatieve in-memory technologie ontwikkeld voor meerdere gebruikers.

Waarom Qlik Sense?

Qlik Sense is gebaseerd op flexibele, in het oog springende visualisaties om analyses eenvoudig te communiceren én te begrijpen. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om je analyse vorm te geven op basis van wat je wilt weten.

SELF SERVICE ANALYSE: creëer je eigen canvas

Maak eenvoudig interactieve datavisualisaties door middel van een flexibel drap-and-drop systeem. Verken je data met visualisaties die zich automatisch aanpassen aan je vooraf ingestelde parameters, zonder dat er een ontwikkelaar, datawetenschapper of ontwerper aan te pas komt. Andere onderdelen in Qlik Sense zijn:

 • Smart Search
  Zoek en navigeer makkelijk door je complexe date om zo ontdekkingen te versnellen.
 • Selfservice
  Maak gemakkelijk je eigen visualisaties door middel van het drag-and-drop systeem, zonder gebruik te moeten maken van complexe scripts.
 • Data integratie
  Voeg gemakkelijk verschillende gegevensbronnen samen zo verborgen inzichten te ontdekken.
 • Benieuwd naar nog meer voordelen van Qlik Sense?
  Bekijk de video.

Qlik Sense biedt optimaal solution management

Het platform is dynamisch en biedt voldoende ruimte om nieuwe databronnen toe te voegen. Alle dimensies, visualisaties en KPI’s kun je opslaan op één plek. Database security is gegarandeerd: de juiste mensen krijgen toegang tot de juiste informatie. Daar kun je op vertrouwen.

MAATWERK RAPPORTAGES
MET QLIK NPRINTING

Hoe ziet je omzet eruit in vergelijking met de begroting? Wat is het meest verkochte product? Wat waren de totale ziekteverlofdagen deze maand? Met Qlik NPrinting kun je gemakkelijk aangepaste rapporten maken door middel van de drag-and-drop functie. Deze rapporten kunnen gemakkelijk worden verspreid via e-mail, intranet of andere kanalen, naar een of meerdere gebruikers binnen je organisatie. Bepaal zelf de timing en frequentie van het verspreiden van deze rapporten en pas het formaat van het rapport gemakkelijk aan naar PDF, HTML, Word, Excel of Powerpoint.

DEMO OF MEER INFORMATIE?

Wil je meer weten over Qlik en hoe dit je kan helpen binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met het verbeteren van je organisatie.

BI-CONSULTANT
STEF.COMELLO@CLIMBER.NL
+31 6 817 898 97

Stef Comello

BI-Consultant
nick.rondeel@CLIMBER.NL
+31 6 486 307 65

Nick Rondeel