Climber Worldwide
Qlik Sense Tour Naarden 22 juni 2017 Climber

Neem deel aan de Qlik Sense Tour!

– ONTDEK WAT DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN ZIJN BINNEN
VISUAL ANALYTICS 22 JUNI IN NAARDEN

Als u niet luistert, mist u veel. Laat uw data het woord voeren. Reserveer vandaag nog een plek voor de Qlik Sense Tour 2017. Als leider op het gebied van visual analytics en business intelligence praten we u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen.

  • Ontdek hoe u uw data laat spreken met onze associatieve engine
  • Maak verbinding met een indrukwekkende verzameling databronnen en ontdek het hele verhaal achter uw data
  • Bouw op maat gemaakte, krachtige visual analytics-toepassingen die precies werken zoals u dat wilt

Op deze inspirerende dag ontdekt u hoe de toekomst van visual analytics eruit ziet met op de praktijk gerichte presentaties. We hebben de knapste analytische koppen uit de branche voor u uitgenodigd. Kom dus langs en ervaar zelf waar iedereen het over heeft.

Meld u nu aan voor de Climber ontbijtsessie van QlikView naar Qlik Sense! 

Climber nodigt u uit voor onze besloten ontbijt sessie, waarin we u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen rondom Qlik. We praat u bij over de mogelijkheden van Qlik Sense, de transitie QlikView naar Qlik Sense en de extensie mogelijkheden die dit nieuwe platform voor u biedt. De sessie (08:00 ― 9:15 uur) gaat vooraf aan de Qlik Sense Tour 2017. We hopen u te mogen verwelkomen, meld u aan door een mail te sturen naar mirjam.weghorst@climber.nl.

Locatie: Naarderbos, IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden – Bekijk op kaart

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ONS.

Marketing Manager
carolina.mistander@climber.eu
+46 72 352 35 09

Carolina Mistander

Posted on: 2017-01-12

Nieuws

Geo Analytics, meer dan een kaartje!

Qlik heeft dit jaar Idevio over genomen, waardoor er een nog betere integratie ontstaat voor Geo Analytics in de Qlik software, maar wat heb je hier nou precies aan?

Creëer je eigen rapporten in Qlik Sense

Je kunt nu aangepaste rapporten aanmaken op basis van de hoofdtabel in Qlik Sense! In deze tutorial introduceren wij deze nieuwe uitbreiding die het mogelijk maakt dat elke gebruiker kan kiezen welke data er wordt toegevoegd in hun report.

Qlik updates op een rij

Climber zet de laatste updates van Qlik voor je op een rij! Sinds kort is er meer mogelijk op het gebied van data ontsluiting en presentatie. Verder, met dezelfde hardware kun je nu meer data aan, benieuwd hoe?