Climber Worldwide

Al je data op één plek

Verschillende databronnen tegelijk gebruiken: als business analist begrijp je precies welke uitdagingen dit met zich meebrengt. Van Excel spreadsheets en data warehouses tot gegevens van derden, data in de cloud en nog véél meer. Tegen de tijd dat je alle data uit al die verschillende bronnen verzameld hebt, zijn de behoeften van de business alweer veranderd.

Hoe vaak zou je vlot een vraag willen beantwoorden, maar weet je dat er simpelweg niet genoeg tijd is? En hoeveel tijd ben je kwijt met het verzamelen van data, in plaats van het opdoen van de belangrijkste inzichten? Die maandelijkse rapportage waar je minstens een week mee bezig bent, is verleden tijd. Met Alteryx stel je hem binnen een paar uur op.

WAT IS ALTERYX?

Alteryx, Inc. is leidend op het gebied van self-service data analytics. Alteryx Analytics biedt analisten de unieke mogelijkheid om data eenvoudig te prepareren, te combineren en te analyseren op basis van een herhaalbare workflow. Vervolgens kunnen analisten de analytics inzetten en delen. Op die manier zorgen ze voor diepgaande inzichten binnen een paar uur, in plaats van een paar weken.

Analisten werken graag met het platform omdat ze verbinding kunnen maken met data warehouses, cloudapplicaties, spreadsheets en andere bronnen. Ook kunnen ze de data opschonen. Alteryx biedt analisten de mogelijkheid om deze gegevens te combineren en er vervolgens predictive, statistical en spatial analytics op los te laten. Gebruikers profiteren van een heldere, intuïtieve gebruiksinterface en hoeven geen regel code te schrijven.

Wil je data verrijken met data van derden voor aanvullende inzichten? Of eenvoudig toegang krijgen tot verschillende bronnen om een analytische dataset te maken voor je analyses? Alteryx is de tool die je zoekt.

WAT IS SELF-SERVICE ANALYTICS?

PREPAREER: Data identificeren, uit de bronnen halen, opschonen en onderwerpen aan een snelle datakwaliteitscheck.

COMBINEER: Over verschillende bronnen en bestanden verspreide gegevens in één tool samenbrengen en verbindingen creëren zodat er een compleet beeld ontstaat.

ANALYSEER: De data met een specifiek doel binnen de tool analyseren of beschikbaar maken in andere tools voor analyse door anderen.

MEER WETEN?

Wil je tijd besparen en beginnen met het analyseren van data – in plaats van alleen maar gegevens te verzamelen? Neem dan contact op met Alteryx voor een demo. Ontdek wat de waarde is van Alteryx voor jouw organisatie tijdens onze gratis proefperiode.

NICK RONDEEL

BI Manager
nick.rondeel@climber.nl
+31 6 486 307 65

STEF COMELLO

Managing Director
stef.comello@climber.nl
+31 6 817 898 97